www.rabbo-hotel.nl

regels in rabbo hotel en chatbox!

Hoi

Ik kan me voorstellen dat velen door het dolle heen waren tijdens de Paasdagen. Waarschijnlijk ook door die heerlijk geurende bloemen die door ons hotel heen woekeren. Dat stijgt al snel naar je hoofd, maar dat wil niet zeggen dat niemand meer zijn koppie er bij hoeft te houden ;).

Ik merk de laatste tijd dat sommige Rabbo's niet snappen wanneer een situatie ernstig genoeg is om een Moderator om hulp te roepen of wanneer iets juist makkelijk zelf op te lossen is. Ik zal jullie daarom een paar voorbeelden geven, waarvoor je onze hulp direct in kunt schakelen.

Roep een Moderator via het Gele Vraagteken of de aangeefknop als:

- andere Rabbo's om jouw wachtwoord vragen of je naar een zogenaamde scamsite proberen te lokken. 
- iemand je maar door blijft pesten/ uitschelden ook nadat je je bobbafilter hebt aangezet en de negeerknop hebt gebruikt. 
- iemand jou om persoonlijke info vraagt/ seksuele dingen zegt of vraagt. 
- iemand aan het scripten is. 
- iemand je bang maakt of bedreigt. 
- je een dringende vraag hebt die niet in de FAQ te vinden is.

Voor oproepen als "Zusenzo is een domme gans", " ik vind hem/haar lastig" of "ze willen niet uit de weg gaan" komen de Moderators NIET in actie. Wij bieden binnen Rabbo Hotel voldoende handige tools, zoals de negeerknop en de "kick en ban" tool in kamers, waarmee je jezelf goed kunt helpen. Verder is het blokkeren in kamers niet mogelijk, tenzij de eigenaar hier zelf toestemming voor geeft.

Het meedoen in casino's of spelkamers zijn op eigen risico! Zet je toch willens en wetens je Meubi in zonder dat je weet of je hier wat voor terug krijgt, dan kunnen de Moderators je daar later niet mee helpen. Een oproep doen voor bovenstaande situaties heeft dus echt geen zin.

De Moderators helpen je graag met problemen waar je niet zelf uit kunt komen, helaas maken onnodige oproepen een snelle reactie vaak onmogelijk. Moderators zullen namelijk alle oproepen eerst doorlezen en dan pas beoordelen. Help elkaar daarom een handje en denk goed na of jouw oproep echt nodig is, voordat je hem stuurt. Zo zorgen we dat Rabbo's met echte problemen lekker snel worden geholpen. 

Dank u allemaal!


 

Hoi Hier komt voor altijd een regels nieuws komen.

Dus hou je aan de regels =D Hier komt dus wel regels lijst voor het hotel en chat! Regels van hotel & Chat:

1: Niet schelden met ziektes.

2: Niet reclame maken voor scam sites / Retro Hotels.

3: Niet vragen om rank.

4: Niet zeuren om rares. Dat koop je via bel-credits-shop.

5: Niet gaan scammen met rabbo's.

6: Niet zwart maken aan de rabbo's.

7: NIET Voor doen als een staff-lid.

8: Niet zeuren om vip rank.

9: Niet vragen om badges.

10: Houd het gezellig op chat en hotel!

11: Hacken / Scripten / Dossen / Index Exploiten is verboden!

Als jij nog meer regels kent, Schrijf dan reactie hier achter! 

echteheld